Del
Rustfrit Stål 316 Foråret Låst Fender Krog Snap Selvfølgelige Krog Fastgøre Rebet Sejl Båd Slæbebåd Skib, marine Hardware 5pcs
Pris
kr40.52
Status På lager

5pcs 43*32*31mm Høj Poleret Rustfrit Stål 316 Marine Grade Båd/Yacht Foråret Låst Fender Krog

- Kraftig og Høj Styrke Rustfrit Stål 316 Båden Foråret Låst Fender Krog

- Nem at installere, slidstærke og modstandsdygtige over for korrosion

- Flere programmer, såsom marine, båd, lastbiler, varevogne, campingvogne, trailere

- Universel pasform, velegnet til både indvendig og udvendig brug, såsom båd, yacht

- Høj poleret står over for slanke udseende og passer til nutidens moderne fartøjer

Specifikation:

- Materiale: 316 rustfrit stål

- Lenghth af Plade: Ca 43mm

- Bredde af Plade : Ca 31mm

- Foråret Sanp Åbne Længde : Ca 11mm

- Højde af Indre Øje: Ca 13,5 mm

- Bredde af Øje: Ca 5mm

- Farve: Sølv

N ote:

Prisen er for 5pcs Foråret Låst Fender Kroge .

Tillad mindre forskel mellem den reelle størrelse og på grund af manuel meas urement og tolerance.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Pakken Indeholder:

5 Stykker rustfrit stål 316 foråret låst fender kroge.

Før du køber, skal du læse og holde vores handelsbetingelser i tankerne.Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte med Ziv.

Om Betaling

1. Vi accepterer Alipay, Western Union, T/T. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen betalinger skal være afsluttet med 3 dage.

3. Vi er ikke ansvarlige for nogen lokale told eller skat, af deres land.Shipping pris er ikke inklusiv forsikring& import/eksport skatter.

Om Forsendelse

1. Efter betaling er klar, vil vi sende pakken til www.copenhagensoulband.dk lager, som tager about3-4 dage, derefter afgang fra lager til dit land.tak for din tålmodighed.

2. Vi ikke foreslår, at du vælger Kina Post, der er Registreret luftpost, fordi den er langsom, og det spores, når de når frem til din land fra vores side.Hvis du har til at vælge det, så kontakt din lokale post kontor i tid og holde kontakten med dem, når din pakke er nået frem til dit land.vi er ikke ansvarlige for nogen tilbage, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.

3. Sørg for, at du forlod adresse/telefonnummer(mobiltelefon)/ zip-code(postnummer ) er korrekte.Der kan gøre de elementer, der når frem til dig let!

4. ServiceTransit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din pakke, før du åbner tvist, kontakt os venligst i første gang.Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en løsning, der er bedst.Vores mål er kundens tilfredshed!Retur & Refusion 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. 2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os tracking nummer ,specifik årsag til returnering og din po#.Om Garanti-1. 12 måneders producentens begrænsede garanti for defekte varer(undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3 måneders garanti. 2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden(og i den originale emballage, hvis det er muligt).du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Om Feedback Feedback er meget vigtig for os, stræber vi efter 100% tilfredshed.Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os først, vi vil løse det hurtigt og i den bedste måde.Bedes forlade os positiv feedback og give alle 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, dine varmt anbefale vores motiv til at gå videre, vi vil virkelig sætte pris på din tid, hvis du forlod positiv feedback.

Tags: 316 stål, båd kofanger, modelskib, fra d skulder kjole, skærm, båd kopholder rustfrit stål, sejlbåde tilbehør blok, båden sejler, anchor windlass, te inox 316.

Type Marine Foråret Låst Fender Krog
OVERFLADE Høj Poleret
Funktion Let at installere/bruge Maksimal korrosionsbestandighed og Duability
Brug Marine Båd Yacht Hardware
Størrelse 43*31*32mm
Materiale rustfrit stål 316
farve SØLV
Nøgle ord Marine Båd Yacht Foråret Låst Fender Krog

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer