Del
Bjørn Hoodie Poleron Mujer 2021 Brun Plys Fleece Hættetrøjer Sweatshirt Er Kvinderne, Der Bærer Øre Japansk Harajuku Punk Flannel Hoodie Hale
Pris
kr89.80 -40 %
kr149.67
Status På lager

Kære kunder ,hvis vores tøj er ikke tilfredsstillende for dit køb, vil vi give dig en fuld refundering!Dette er en efterår og vinter hoodie til 2021 .Denne form for hoodie er meget mode og har en god kvalitet.Fordi det er nyt, der ankommer ,og vi håber på at få flere kunder til at købe denne hoodie,så prisen er meget lav,at vi er på et tab fremme nu.Efter et par dage , vi vil hæve prisen,så det er værd at købe,tro os !Vi vil ikke lade dig ned.Mange tak!Noter 1. Sammenlign venligst følgende detaljer størrelser med dit, før du køber. 2. På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 3. Lad 1-3 cm adskiller sig på grund af manuel måling.Tak for din forståelse. 4. Venligst ignorere tag størrelse kommer med kluden.Vores tag størrelsen er Asian Størrelse,som er forskellige fra OS/UK/EU standard størrelse.normalt er vi 1 eller 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk,så kan du sammenligne detaljer størrelser med dit, før du foretager køb.Showcase Farve:Brun/Hvid/Sort Hver kunde, som køber et produkt, kan få en dejlig lille gave / 1stk.En.Betaling 1. Vi accepterer Alipay,credit card,WebMoney,TT overførsel,Western Union,Qiwi wallet og Boleto.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2. www.copenhagensoulband.dk har brug for 12-24 timer for at bekræfte din betaling, skal du være tålmodig.Nogle gange, hvis du foretager betaling via band transfer, kan din bank muligvis har brug for 3-5 arbejdsdage for at bekræfte.B.Shipping 1. Det tager omkring 15-30 arbejdsdage at nå ud til de fleste lande. (Bortset fra Italien, Rusland, Israel, Argentina, Brasilien, Letland, Ukraine, Kasakhstan, Øst Europa, Sydamerika, som vil tage 20-45 dage).Vi vil tilbyde dig den sporbare tracking nummer efter vi har sendt ud for parcellen. 2. Leveringstiden kan variere ,især i feriesæsonen.På grund af de forskellige omgivelser og andre faktorer, og det vil tage tid at ankomme forskellige lande. 3. Russiske købere, du skal give det fulde navn og fuldstændig adresse.Hviderusland og Ukraine købere, giver det fulde navn vil være bedre for toldklarering. 4. Salg pris og forsendelses omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter.Køber er ansvarlig for told.C.Refusion 1. Hvis du ikke har modtaget de varer mere end tre måneder efter, at vi sender du pakken, bedes du kontakte os. 2. Hvis du har modtaget et defekt produkt, eller du ikke er tilfreds med de varer, kan du e-mail til os, og giver fotos, der er til at anmode om nogle refusion eller ombytning til en ny.D.Feedback Vi håber på 5 stjerner feedback meget.Hvis du ikke er tilfreds med den vare, bedes du kontakte os inden de forlader feedback.Tålmodighed og forståelse er dyder.Vi vil give VIP-medlemskab til gode kunder, baseret vores samarbejde poster!

Tags: øre-sweater, plys polar hoodie kvinder, koreanere brun sweatshirt, skjorte, vest, båndet hals slips til kvinder, egypt zip hoodie, brun hoodi, kobling kymco, brun sweatshirt, bjørn øre hoodie kvinder.

Sæson Vinter
Krave Hætteklædte
Stof Type Klædes
Stil Casual
Mønster Type Solid
Ærme Stil Almindelig
Type Zip-up
Alder Alderen 18-35 År
Vægt 400
Mærke ECTIC
Tykkelse Tyk (Vinter)
Element Type Hættetrøjer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn KVINDER
Hætteklædte Ja
Tøj Længde lang
Ærme Længde(cm) Fuld
Materiale Polyester
Model-Nummer bjørn hoodie 188

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer