Del
Mode nye kort-langærmet shirt damer elegante shirt temperament casual kvinde shirt
Pris
kr53.85 -40 %
kr91.26
Status På lager

Attention Please: Til transport behov, den kjole, som du har modtaget, vil have en fold fænomen.Vær venlig ikke at bekymre sig, i denne fold situation vil forsvinde, efter første gang du klar eller strygning. !Om farven: Billeder er kun prøver til reference.På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne. !Om størrelse: Alle dimensioner er målt ved hånden, der kan være 2-3cm afvigelser.Venligst ignorere tag størrelse kommer med kluden.Tag størrelsen nogle gange kan være en større end vores beskrivelse størrelse, fordi de er for Kinesere.Vi er 1 eller 2 størrelser mindre end de Europæiske og Amerikanske folk.

Om Feedback, Vi er en online butik, er din feedback er meget værdifulde for os.Når du får de elementer, du kunne tjekke alt om det omhyggeligt.Hvis du er tilfreds med vores varer, vi vil sætte pris på, at du kunne give os en positiv feedback.OG GIVE OS 5 STJERNER.Hvis du tror, at vi er nødt til at forbedre noget, det er meget venligt af dig at give os en mulighed for at løse problemet, inden du forlader en negativ feeback.Vi mener, at der er en fornuftig løsning.Takket være en masse!Har en dejlig Shopping dag.

Tags: skjorte kvinde, badeværelse mat pvc, panasonic stativ, spildevand, kamera secur, Skjorte, bluse, anti flea for kat, karburator cbr, besætning t-shirt.

Materiale Polyester
Ærme Stil Almindelig
Stil Casual
Ærme Længde(cm) Kort
Køn KVINDER
Tøj Længde Almindelig
Stof Type Klædes

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer