Del
Lige Menneskehår Parykker Med Bangs Brasilianske Virgin Remy Hair Parykker Til Kvinde 8"-26" Farvede Fuld Maskine Parykker
Pris
kr242.34 -54 %
kr538.46
Status På lager

Ombre Farve Paryk Af Menneskehår Detaljer

Varer Navn: Brazilian Lige Fuld Maskine Parykker Med Pandehår Mærke Navn: Ali Dronning Hair Products Co., Ltd Hårtype:150% Tæthed, Med Pre-Plukkede Hårgrænse. Hårfarve: Naturlig Farve; 1B/27; 1B/30; 1B/350; 1B/99J; 1b/pink; 1b/grøn; 1b/rød; 1b/lilla; 1b/blå; 1b/gurg; Hår Længde: 8"-26" Til Rådighed Hår Materiale: 100% Human Remy Hår Parykker Leveringstid: 2-5 Dage Fra DHL/FEDEX Funktion: Sund, Fuld og Hoppende Tekstur

Forsendelse Bemærk:

FedEx, DHL, www.copenhagensoulband.dk Standard Shipping, DPEX,USPS Alle Tilgængelige.Pls sætte den korrekte leveringsadresse informaiton uden P. O box & APO.Told Skat: Express Company ikke kunne Acceptere Enhver Adresse Med P. O box / SPO.og bør være betaler af køber, det er ude af vores kontrol, håber du kan forstå

Kan Håret Farvet Eller Bleget?

Ja, for at det kan blive farvet,krøllet,rettede,strygejern glattet og bleget, så din egen stil. (PS: Pls ikke overstige 150 C, eller håret vil blive ødelagt.)

Hvordan til at børste mit hår?

Brug bred tand kam forsigtigt børste dit hår.krøllet hår pls glat hår i hånden.Må ikke børste hår fra rod til spids, startende fra den ender, kam igennem, og derefter fra midten, så endelig går fra toppen.

Hvorfor Er Mit Hår Skud At Komme I Karambolage?

Da dette er 100% human jomfru hår, håret er stadig med fuld neglebånd tilpasset i samme retning.Efter at vi gør den glat hår i forskellige curl mønstre, neglebånd på hvert hårstrå er ikke længere ligge ved siden af hinanden, det kan være at gå op og frem, derfor er det nogle gange vil du føle det er ikke meget let at køre fingrene gennem håret, og dette er simpelthen fordi, det har en hår typografi og neglebånd at stoppe fingrene, fordi der fra, hvad de kunne reagere på dine fingre, er en form for angriber.Hår kan blive viklet ind, fordi det er alt for tør og samler alt for meget støv og andre ting, på dette tidspunkt, husk ikke at vaske det med shampoo, fordi det vil gøre det endnu værre.Vask det med klare, varme vand og den dybe tilstand er det for en stund, det vil blive bedre og bedre!

Hvorfor Er Mit Hår Skud Kom Kaste?

Efter fabriksarbejdere sy hår stykker i en pakke, der kan være nogle korte stykker, der ikke er knyttet til skud, så når du først kam eller vaske det, vil det gå ud.Det er ikke udgyde, kam dem ud, og det vil være fint.Den islæt er dobbelt trukket maskine skud for at forhindre, at det er muligt at kaste, hvis du er nødt til at skære skud til at justere hår volumen for din installation, pls sørg for at forsegle kanterne af den islæt, så det vil ikke kaste.Og aldrig vaskes eller kam håret med alt for meget styrke, det er jomfru hår, der har brug for mere af din kærlighed til at tage sig af det,eller det vil bryde ud.

Hvordan til at vaske mit hår?

Hår kan blive viklet ind, fordi det er alt for tør og samler alt for meget støv og andre ting, på dette tidspunkt, husk ikke at vaske det med shampoo, fordi det vil gøre det endnu værre.Vask det med klare, varme vand og den dybe tilstand er det for en stund, det vil blive bedre og bedre!

Tags: 316 lace front wig, hair menneskelige paryk, giner lace front wig, boheme krøllet hår, paryk, violet lacefront menneskehår paryk, rød paryk store menneskelige hår, store full lace parykker, bang menneskelige paryk, cexxy bølge hår paryk.

Eksklusiv Service Drop Shipping,Logo, Etiketter og Emballage Designet
Hætte Størrelse Gennemsnitlige Størrelse
Hår Tæthed 150% Tæthed Med Baby Hair
Oprindelse KN(Oprindelse)
Hår Fordel Kan blive Rettet, Krøllet, og Nyindrettede
Grundmaterialet Schweiziske Blonder
Farve Option 1b/pink; 1b/blå; 1b/lilla;1b/grøn osv.
Den Menneskelige Hår Type Brasiliansk Hår
Tekstur Lige
Hår Farve Naturlige Colr; 1b/30; 1b/350; 1b/27
Blonder Farve Medium Brun
Hår længde 8inches at 26inches
Materiale Kvalitet Remy Hår
Velegnet Døende Farver Mørkere Farve, Kun
Mærke ali dronning
Hår Type Ombre Farve Fuld Maskine Parykker Med Pandehår

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer