Del
Alle Aluminium Radiator Til AUSTIN ROVER MINI 1275 GT Manuel MT 1959-1997 97 96 1969 68 1960 59
Pris
kr474.57
Status På lager

Produkt Beskrivelse

Materiale : Aluminium 100% Ny Fabrik til salg Høj kvalitet, der Betaler opmærksomhed til den model, inden køber afgiver en ordre.Købere kan kontakte os på ethvert tidspunkt, hvis du har nogen spørgsmål.Bemærkninger: Købere, hvis adresse er et land, ø, så kontakt mig venligst inden du afgiver en ordre for at se, om transporten kan leveres.Mange tak for dit samarbejde.

Item Størrelse

Passer til Køretøj: AUSTIN ROVER MINI 1275 GT 1959-1997 Manuel Core Size: 270 mm×258 mm×50 mm Samlet størrelse: 360 mm×270 mm x 52 mm Indløb/Outlet: Φ25mm/Φ25mm( Φ1"/Φ1") kølerdækslet: Inkluderet i prisen

Fragt & Levering

1. Normal levering på hverdage. 2 .Ingen levering søn-og helligdage. 3. Et Tracking Nummer vil blive sendt til dig efter din ordre er blevet afsendt. 4. du kan være nødt til at betale ekstra for den brugerdefinerede skat, afhængigt af hvor varerne er sendt.Hvert land har forskellige brugerdefinerede s skattesatser; skat er ikke inkluderet i din forsendelses omkostninger.PO box, APO, FPO HEJ, AK, PR, GU, VI og andre lande,forsendelse og ekspeditionsgebyrer til at koste mere.Kontakt os venligst for forsendelse tilbud først, før du køber!

Noter

Internationale Købere, – Bemærk Venligst: Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 1.Sammenlign dele med de billeder, der er anført. 2.Sørg for, at bilen kampe nedsætter beskrivelse.Check venligst de målinger og slange placering, før du bestiller, eller er du velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for at besvare spørgsmål.

Lover

vi vil holde et vågent øje på din parcle.for at hjælpe dig med at få det tidligere .Ethvert behov,kan du gratis gebyr for at lade os vide.vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vi er meget taknemmelig for, at du giver os en fem-stjernet ros, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du kontakte os så hurtigt som muligt, vil vi hjælpe dig med at løse problemet straks.Vi vil arbejde hårdt på at give dig en bedre service og den bedste kvalitet.Velkommen til min butik for at placere en ordre .Vores kære venner :)

Tags: austin mini radiator, austin mini, austin, 6100 lcd -, tilbehør austin mini 1000, overhead telefon, kort telefon tegnebog, mini 1275 gt, generator austin mini, leyland.

Land/Område for Fremstilling Kina
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type Aluminium

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer