Del
Orabird Casual Kvinders Hobo Håndtasker Bolle Blød Taske i Ægte Læder Top Håndtag med Stor Kapacitet Damer Byen Skulder Sling Tasker
Pris
kr418.90 -50 %
kr837.81
Status På lager

Orabird Medium Hobo Taske 9943

"Der er kendetegnet ved en halvmåne form og en slouchy struktur, hobo tasker er en perfekt taske til den laid-back og chic stil. "Geometriske linjer opgradere til en elegant krumning i bunden af vores nye, store hobo, dyrker en ren silhuet.Perfekt størrelse, smukke farver, vidunderlige håndværk.Det går med alt.At bære det hver dag og modtage masser af komplimenter om, hvordan smukke og elegante taske er!Oprindelige design.Ikke findes i din by.Du har fik, hvad du betaler for.Størrelse: Bredde: 30 cm, Højde: 18cm, Dybde: 8cm *Håndtere højde: 4 cm Vægt: Ca 0,9 kg Materiale: 100% Fuld Korn Læder Interiør - to små lommer, En lynlåslomme Tyk koskind, meget blød at røre ved Luksus høj kvalitet koskind Almindelige ægte læder tykkelse er omkring 1 cm på www.copenhagensoulband.dk, så de er billigere.Vores luksuriøse læder tykkelse er ca 2,5 cm.Brugerdefineret Fugl Mærke Hardware - Retro sort, mere holdbart og brugbart. 2,5 cm bredt og aftagelig bomuld skulder strop til et stærkere og mere holdbare.Indre materiale - sort tyk bomuld for nemmere rengøring af En bomuld støv taske.

MATERIALER I HØJ KVALITET

Vores tasker er lavet af 100% ægte læder.Hver taske er mesterligt håndlavede, til at se og føles blød og smidig, struktureret, men lette og holdbare.Vi har også investeret kraftigt i en top-kvalitet, sort bomuld foring, at de fleste andre mærker anser for dyrt at bruge.For os, en top-kvalitet produkt begynder med usædvanlige ingredienser.

BYGGERI

Vi beskæftiger en vanskelig inside-out teknik, som kun få fabrikker i verden er i stand til at gøre.

Hvorfor er vores tasker dyrere end andre forhandlere?

De samlede omkostninger for en håndtaske, omkring 50% læder, omkring 30% håndlavet, de resterende 20% er nogle tilbehør (hardware, foring, olie side, osv...) Det første lag af koskind, og det andet lag af koskind er samlet benævnt som ægte læder.Man kan sige, at andre sælgere' håndtasker er også mærket med det første lag af koskind.Hvorfor er det så billigt?Det første lag af koskind er også opdelt i mange kvaliteter, og prisen for hver klasse af læder er mange gange anderledes.Vi kan være stolte af at fortælle, at vores læder priserne er tre gange af andre sælgere.Billige ægte læder: 1. For at gøre omkostningerne meget lave, kun den værste øverste lag koskind i markedet, der kan bruges.Deres tykkelse er meget tynd, overfladen er som et lag af maling, meget lyse (malet og repareret læder), og vigtigst af alt dette læder Dens tæthed er meget lav, dens elastiske holdbarhed er meget dårlig, og den struktur af læder giver et meget billige følelse. 2. Du kan tjekke bagsiden af læder, er der en masse fnug, disse fluffs er meget rodet, tyndt trukket, ikke for stramt. 3. Når du modtager pakken, er ikke bare lugter lidt tung?Kun luksus, høj kvalitet læder, aldrig har denne lugt, de har kun en svag lugt af læder.Kort sagt, der er alt for mange måder at reducere omkostningerne på en taske, men er der billige håndtaske virkelig, hvad du ønsker?I daglig brug, hvad prisen på læder er ikke, hvad du skal tænke over.Spørgsmålet er, hvad du vil, og hvor meget du er villig til at bruge.Så længe de penge, der betales, og de goder, der opnås, møde-forventninger er en god shopping oplevelse.Jeg er stadig overbevist om, at en skat, der fortjener sin regning. (undtagen for luksusbrands) :) Yang

Tags: ko print, taske kvinder, Ansloth, skulder taske, ko, ko print taske, leather handbags engraving, hot sexet kvinder foto, mujeres bolsos, ur punge.

Læder Luksus Blødt okseskind
Dekoration Tegnefilm Udskrivning
Element Type Håndtasker
Form Casual Tote
Udvendig Åben Lomme
HandbagStyle Tasker til kvinder 2020
Vigtigste Materiale Ægte Læder
Indretning Mobiltelefon Lomme
Lukning Type lynlås
Lejlighed Alsidig
Lining Materiale Bomuld
Vægt 0.9KG
Stil stilfulde håndtasker for kvinder
Mønster Type Solid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Orabird
Antal Håndtag/Remme Single
Størrelse 30cm*18cm*8cm
Model-Nummer 9943
Ægte Læder Type Ko Læder
Håndtasker Type Messenger Tasker
Hårdhed BLØD
Køn KVINDER

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer