Del
Universal Sølv Tandhjul, Bolte Møtrikker Kranksæt Chainwheel Skruer Til KTM Honda Kawasaki SX XC XCF-CRF YZF WRF KXF KLX RM RMZ
Pris
kr51.72
Status På lager

100% Brand Nye

Funktioner:

Aldrig Monteret,I Høj Kvalitet

Nem At Installere

Specifikation:

Farve: Sølv, Som På Billedet.

Materiale: 10.9 Klasse Strygejern

Pakken Indeholder:

6stk *Kædehjul Bolte

Instruktion for Installation er Ikke Indeholde

1.Må ikke købe, hvis du ikke bekræfter, at du kan bruge dem, bare spørg os for nærmere tegning for at kontrollere, om de er egnede. 2.Du vil modtage varen samme som billederne.måske er der nogle forskel på farver som lys under optagelse.

3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris.Det betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter fra dig, hvis du ønsker at få elementer.

1.Som vores gode køber, der ønsker det, kan du give os positiv feedback, når du har modtaget vores produkter af høj kvalitet.Vi har altid rabat eller gave til anden-køb kunder, der give os positiv feedback. 2.Vi viste den shipping tid til kunder, så du skal ikke lade os negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, det er forårsaget af rederiet. 3.Tøv ikke med at e-mail os, hvis spørgsmål, vil vi svare i 12 timer.Ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt , stole på os, og send os en mail direkte , at alle problemer kan løses.Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden. 1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker). 1.Shipping tid som følgende: 2. Måske vil der være en vis forsinkelse, som rederiet eller told, ønsker du at kontakte os, hvis forsinkelsen , men ikke til åben konflikt, da det ikke er vores fejl. 3. Når du vælger at sende med express, nogle gange er vi ikke vil sende med fragtmand, som du valgte , fordi der vil være nogle problemer med rydning af told, og måske er leveringstiden er ikke den hurtigste

Tags: sxf, friløb tandhjul t8f, 4jj1, ktm, cykel tandhjul, klx250, ktm bageste kædehjul, dække mtb, badminton kawasaki, stykker kxf 250.

Model Navn E1815240
Element Vægt 0.115kg
Element Type Kædehjul
Specielle Funktioner Kædehjul Bolt
Mærke CAKEN
Materiale Type Jern
Item Højde 2cm
Item Længde 8cm
Item Bredde 7cm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer