Del
10stk/sæt Universal Motorcykel Snavs Cykel Svinghjul Aftrækker Trække Værktøj Komplet Sæt
Pris
kr107.08 -52 %
kr227.80
Status På lager

10stk/sæt Universal Motorcykel Snavs Cykel Svinghjul Aftrækker Trække Værktøj Komplet Sæt

Funktioner: Omfattende sæt af svinghjul aftrækkere, der bruges til at adskille svinghjulet fra krumtapakslen taper. 10 kit servicering 15 forskellige programmer.For de fleste motorcykler, snavs cykler af Høj kvalitet af kvalitet kulstofstål.Bortset fra M27x1.0, alle er højregevind.Leveres i opbevaring sag.

Specifikationer:

Materiale: Kulstof Stål

Farve: Sort

Størrelse: Som Vist På Billedet

Pakke Vægt: Ca. 1930g

Montering: For de fleste af Motorcykler Snavs Cykler

Pakke Inkluderet:

1 pc: x 1,5

1 pc: x 1,5

1 pc: M18 x 1,5

1 pc: M19 x 1,0

1 pc: M20 x 1,0 & M27 x 1.25

1 pc: M22 x 1,0 & M25 x 1,5

1 pc: M22 x 1,5 & M26 x 1,5

1 pc: M24 x 1,0 & M27 x 1,0

1 pc: M26 x 1,0 & M28 x 1,0

1 pc: M28 x 1,5

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.copenhagensoulband.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: redmi7a glas etui, redmi8 reservedele, tykt hår mænd olie, retro rocky shirts, retro vej briller, redmi8a animationsfilm sag, retro sigtekorn fast taske, retro ring øreringe, real size dukke mand.

Anvendelse Cykel Reparation Værktøj Sæt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse Pulling Tool
Type Motorcykel Trække Værktøj
Pakke Sag
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Model-Nummer Motorcykel Trække Værktøj
Mærke Aramox

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer