Del
Iøjnefaldende Dråbe Vand Sort Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Drop Heart Øreringe V0347
Pris
kr23.24 -64 %
kr66.38
Status På lager

Om Os

Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære.

Shipping Måde

Alle produkter er afsendt inden for 24 timer modtagelse af betaling.Alle vores produkter tilbydes med Gratis Forsendelse.Forsendelse metode afhænger af den Mængde af For.

Returret

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, tilbagebetaling, der er udstedt med ikke krav på at returnere varer. 30 DAGE 100% PENGE TILBAGE GARANTI!

Feedback

Bedes forlade os Positiv Feedback og 5 stjerner rating, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Varme Tips

FAQ

Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Q: Hvorfor jeg har modtaget, er mindre, end hvad der er vist i billedet?A: Vi har en lineal i billedet for at vise den rigtige størrelse.Q: Hvorfor er den sten, farve lidt forskellige fra det billede?A: Alle billeder er taget bruge Flash, nogle af de sten farve kan have påvirket en lille smule.Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?A: Send igen eller blive refunderet.Q: Hvad sker der, hvis jeg modtager varen var beskadiget?A: Send igen eller blive refunderet.

Tags: holdbar plast æg, holdbar serviet 3 pc ' er, holdbar telefon covers, glaxy j7 fancy cover, bygningen atv250 pedal, holdbar mænd moccasin, kanye west dias 48, kanye west mokkasiner, kaopel herre halskæde.

Materiale Cubic Zirconia
Mærke SilverWar
Form\mønster Dråbe Vand
Gave Til Mødre \ Kæreste \ Hustru \ Datter \ Kvindelige ...
Kvalitet høj
Metaller Type SØLV
Element Type Øreringe
Stil Classic
Total Vægt 7,2 g
Vigtigste Sten Cubic Zirconia
Model-Nummer V0347
Main Farve black
Ørering Type Dråbe Øreringe
I fremstillingslandet Hong Kong Kina
Køn KVINDER
Bøde eller Mode Mode
Metal Stempel 925

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer