Del
6mm 8mm 10mm 12mm Glas, Silicium, Sæler Strip brusekabine Dør Vindue Balkon Glidende Bånd Sæler U ulige
Pris
kr34.01 -20 %
kr42.53
Status På lager

Revner og huller omkring vinduer og døre kan medføre, kladder til at komme ind i dit hjem , der fører til høj varme og afkøling omkostninger.Vores Silikone Weatherstrip Segl bruges til at forsegle huller omkring vinduer og døre, der kan lade aircondition flygte og udendørs luft.De kan også hjælpe med at holde uønsket støv , insekter og pollen i løbet af de varmere måneder.De er en fantastisk løsning til udskiftning af gamle eller slidte dør og vindue sæler , der danner en barriere mod den udendørs luft.

Hvordan kan man vide, om mine døre/vinduer har brug for tætningslister, eller ikke ?

Åbning og lukning af døren fører til løs isolering eller lyd barrierer, der forårsager en konstant tilpasning.Få døren lydisolerede indebærer, at man arbejder ikke kun på hoveddøren, men også rammen og dørkarmen.En god regel at huske er, hvis lys gør det igennem , lyden er sikker på at følge.Brug en lys kilde til at undersøge arbejdet for alle åbninger, hvor lyd kan trænge ind.

Bemærk seal-strip skal anvendes med lim og 50 gram lim kan forsegle 15 meter strimler.Når du bestiller 15 meter strip, en tube gratis lim vil blive tilbudt.

Installation af Reference

Tips pakningen, skal anvendes med en lim, 50gram til at forsegle 15 meter strimler.Hvis du ikke kan finde det i vores butik, så kontakt os.

Hjem weatherization er en nem og billig gør-det-selv-projekt, der kan gøres hele året rundt for at hjælpe sænker energi regninger, reducerer kladder, forbedre indendørs komfort, blokere insekter/bugs/myggenet/støv/vind/støj og beskytter interiør fra barske vejrforhold.Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af let-at-installere weatherization produkter, herunder vindue isolering kits, weatherstrip sæler, dør sæler, osv..Brug sammen med andre weatherization produkter til at gøre dit hjem mere komfortabelt og mere energieffektive alle år længe.

Tags: fleksibel brusebad dørtætningen, seal-strip vindue, bil dørtætningen, håndtag porte, man dør, børn slide, gummi tætning, gardin plastic strip, EPDM Gummi, forsegling vindue.

Resultater Blok Vand, Vind, Støv, Støj, Fejl, forslag til Røg og Energi Besparelse
Type Tætningslister
Materiale Kvalitet Silikone
Model-Nummer U
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer