Del
Motorcykel Foran&Bag Bremseklodser for Yamaha XVS1300 CTW CTX AW AX V-Stjernede 1300 Tourer 07-10 XVS1300A Midnight Star YP400 Majestæt
Pris
kr44.35 -27 %
kr60.78
Status På lager

Hej kære,

Velkommen til vores butik, kan vi tilbyde direkte fragt-og engroshandel,

hvis du har nogen krav og spørgsmål, bedes du kontakte os,

vi vil give dig den mest fordelagtige pris og den mest tilfredsstillende service.Produkt Beskrivelse

Funktioner:

- Brugt avancerede materialer til at reducere støj og vibrationer for at give rytteren en behagelig rejse.

- Giver en enestående bremseevne med stor holdbarhed under al ridning tilstand(snavs, støv, vand og affald).

- Fremstillet af førende producent, giver et sikkert sted at stoppe og bremseklodser, der er designet til bremseskive, for at mindske slitage.

Kompatibilitet :

Yamaha XVS 1300 A Midnight Star

Yamaha XV 1700(2S3) V-Max 09-11 R

Yamaha XV 1700 PCR-03-05R

Yamaha XV 1900 EN MLdnight Stjernede 06-11 R

Opmærksomhed :for at undgå problemer for dig ,ved at sikre disse dele passer til din motorcykel.oprigtig hensyn til, at alle køber.

Eventuelle Spørgsmål bedes du Venligst Klikke Her for at

Produkt Billede

Køber Læsning

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ).Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Tags: klud kevlar, panel citroen ax, yamaha xvz 1300 royal star, planetarium, yamaha road star 1600 anmeldelse, ctx700, royal star yamaha, majestæt yamaha, axe udendørs, yamaha stryker xvs1300.

År 2007 2008 2009 2010 2012 2013
Bageste Dimension 99.95 x 36.25 x 9,5 mm
Element Vægt 700g
Item Højde 0.98cm
farve Som billedet viste(Faktiske Fotos)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Emne Diameter 0inch
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001
Item Længde 9.38cm
Stilling Forreste og Bageste
Model Navn 3C024002002
Materiale Type Carbon Kevlar Fiber
Motobike Gøre Yamaha
Garanti For Kvalitet Ja
Pakken Indeholder Op Til Dig(Vælg Farve)
Element Type Bremse-Diske
Foran Dimension 93.8 x 40,3 x 9.8 mm
Montering Yamaha XVS1300 CTW CTX AW AX V-Star
Item Bredde 4.03cm
Specielle Funktioner Udskift EBC Kode FA199 & FA319

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer