Del
Shore-Hårdhed Test Blokere En type for kysten Durometre/ gummi hårdhed tester/Shore-Hårdhed Test Block Kit
Pris
kr334.64
Status På lager

Test blokere En type af kysten durometer.

Forsendelse vilkår: 1. Bemærk: Når du gøre for, Kina-Indlæg er standard hurtig måde.Hvis du har brug for hurtigst muligt, kan du kontakte os for at tilføje fragt gebyr og sende dine varer via DHL ,TNT,FEDEX. 2. Leverer til hele verden, fra Kina Post eller www.copenhagensoulband.dk standard shipping ,

Leveringstid som angivet nedenfor :

8-16 arbejdsdage til USA.

15-30 arbejdsdage til Asien,Europa,Oceanien lande.

25-50 arbejdsdage, Canada, Italien, Spanien, Afrika, Sydamerika lande.

3. Vi ønsker din forståelse for, at den lille forsinkelse er ukontrolleret.Vi plejer at sende pakken inden for 24 timer, men processen af mails i to lande, der er ramt af mange grunde.Vi forsøger at finde en bedre skibsfart at gøre handlen lettere.

Opmærksomhed: Denne pris inkluderer ikke udgifter til told.Told fastsættes af Told.Disse afgifter er købers ansvar.Kontakt venligst din lokale skikke, før du køber det.Og til at bestemme disse ekstra omkostninger.Tak for din forståelse!Bemærkede: køber i Brasilien Skal gives CNPJ (CPF) /cvr Nr.når ordren til os; For russiske købere, bør der tilbyder Det Fulde Navn på modtager

Feedback:

1. Hvis du ønsker at kende detaljerne af produktet, status på pakken og en rapport af den forsinkelse, er du velkommen til at kontakte os.

2. Hvis du har nogen ulykkelig oplevelse, så tøv ikke med at lade os vide.Det ville være vores største ære at forbedre og gøre det bedre for dig.

Tags: gummi blok kia, common rail, pumpe tester, kæreste gave, pakning tester, cross-shirt, frugt penetrometri, diamant hårdhed tester, digital durometer, frugt hårdhed tester, hårdhed test.

Oprindelsesland Kina
Skærm Type ANALOG
blok sæt 7pcs/sæt
Model-Nummer Type
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke tmteck

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer