Del
1stk Original For Oneplus Et Plus 5 5T Tilbage batteridækslet Bag dørpanel Boliger Tilfælde Reparere Del
Pris
kr107.69
Status På lager

Produkt specifikationer :

Kvalitet: Original, 100% test og check inden afsendelse.

Garanti: 6 måneder.

Egnet for: For Et plus 5/5T telefonen.Opmærksomhed: 1. Du bedes venligst prøve produktet, FØR du installerer produktet i telefonen.Eventuelle problemer med produktet, bedes du faldt velkommen til at kontakte os. 2. Vi er IKKE ansvarlige for problemer efter installation af produktet, Nogle købere er ikke dygtige på installation af dele og altid bryde dele, når du installerer. 3. Så, vi anbefaler IKKE et ikke-technicial person til at installere dele i telefonen.

Bemærk:

1. Bemærk Venligst kontakt og snak med os i forvejen, hvis du har nogen problemer med produktet, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet med dig.

2. Vi har endnu ikke glad for personer, der åben konflikt direkte uden at tale med os.

3. Vi er meget glad for, at du gør forsendelse i vores sotre.Vi vil gøre vores bedste for at prodive produkt af høj kvalitet og god after-sales service.Nyd din shopping her.

Tags: skjorter 2 år drenge, skjorter voksen brugerdefinerede, skjorter adidas kort, skjorter 1979 awesome, skjorter 3d hard rock, skjorter 58 60 dame, skjorter accepteret pug, skjorter animationsfilm kyllinger, skjorter 3 d godzilla.

Materiale Glas
Design BAR
Kompatible Mærker Oneplus
Mærke LOVAIN
Model-Nummer For Oneplus 5T

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer