Del
Hudpleje Indisk Healing Ler Ansigtsmaske Hudorm Remover Dyb Udrensning Lysere Hudfarve Formindske Porer Fugtgivende Masker
Pris
kr90.96 -20 %
kr113.72
Status På lager

Hvis du opdager, at din konto er blevet åbnet, skal du ikke bekymre dig.Fordi dette er en clay mask powder, og toldmyndighederne i dit land har brug for at inspicere dem for sikkerhedsmæssige årsager (såsom heroin eller andre narkotiske stoffer og narkotika).For at gøre sikker på, at det er sikkerheds-produkt.Vi har ikke nogen grund til at åbne det.Så,Vær opmærksom på dette, ikke er velkommen til at efterlade en dårlig anmeldelse af denne grund.Tak!Death Valley i Usa (høj temperatur og tørke, Death Valley National Park, mange døde vulkaner, ubeboet, naturlig forurening-gratis) [produktspecifikationer] 420g [produkt ingredienser] 100% naturlige calcium bentonit. [produkt kort] 1. Indisk healing ler, der er udvundet fra Death Valley, Californien, hvor base bentonit er brugt.Soltørrede i op til 6 måneder ved en høj temperatur på op til 134 grader. 2. anvendes som en ansigtsmaske, glatte, lyse, kompakt hud, dyb udrensning porer, på samme tid, kan du justere problem hud, især porer.Pladskrævende, akne, hudorme er meget effektive.Din hud bliver blød efter brug. 3. Andre fysisk pleje, såsom: naturlig krop membran pleje, mudderbad, fod iblødsætning, frosne ler kan bruges til knæet tasker og myggestik; 4. dette er også en stor scalp mask.Fjern de stjålne varer fra dit hår (hvis hovedbunden er tynd, blandes i en lille, tør hovedbund).Efter brug, håret er blødt og fjerner mousse spray, pigment og andre kunstige skrald.Rengøring er også meget nemt.Dette produkt, og æble eddike kan anvendes i kombination for at opnå de bedste resultater, og vil ikke have nogen ujævnheder. [anvendelsesområde] Normal hud kan bruges, følsom og sart hud med forsigtighed. [metode] 1. Først blanding af ler og med den samme mængde af ufiltreret æblesyre eller vand, og derefter mix blandingen i en ikke-metalholdige skål eller redskab.Indsætte og tilføje ler og vand efter behov. (hvis du ikke kan forstå den første ting, nå, du må hellere justere det første, skal du tørre din pande eller andre.Steder, såsom dosering og manipulation, og som er egnet til deres egen hud efter beherske den tid, i fuld drift, så man ikke spilder Ha.) 2. Pin dit hår med en hårnål, anvende det på dit ansigt med et varmt håndklæde først, og anvende det jævnt på dit ansigt, så langt som muligt.Tykkelsen er omkring 04cm-06cm.Det ler, der gradvist bliver tør og hård. 3. På dette punkt, den ler er efterhånden tørring, vil du føler, at huden er trukket og stramme, du kan mærke pulsen i huden.Flow, og selv føler, at de står ubevægelig (sarte hud bevarer i 5-10 minutter; normal hud bevarer i 15-20 minutter), derefter Skyl med varmt vand.Den rødligt ansigt er normal efter vask.Det vil forsvinde i ca 30 minutter.

Tags: ler polym, facial oil, smid maske, rense ansigtet, ansigt maske-grøn, face cleanser, acn, sort maske, koreanere hudpleje u n, sugador de cravo.

Bruger Hele Ansigtet
NETTO VÆGT 0.8 Pund
Mærke RtopR
Model-Nummer AMZMASK22US
Formulering MUDDER
Ingrediens indisk healing ler
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certifikat Nr. 20181203
Type Vaskbar Maske
Funktion tandblegning
Køn Unisex
Element Type Behandling & Mask
Antallet af Stykker En Enhed

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer