Del
Fantastisk Infrarød Induktion Drone Flyver Flash Disco Farverige Lysende LED-Belysning Bolden Helikopter Barn Kid Legetøj Gestus-Sensin
Pris
kr26.59 -28 %
kr37.42
Status På lager

Fantastisk Infrarød Induktion Drone Flyver Flash Disco Farverige Lysende LED-Belysning Bolden Helikopter Barn Kid Legetøj Gestus-Sensin

Støtte Dropshipping og Engrossalg.

100% Original og God Kvalitet med Gratis Efter-salg Garanti.

Funktion:

Body Materiale: ABS

Dimensioner: 11.3 x 5 cm (H x b)

Pakke Dimension: 17.5 x 17 x 5,5 cm (L x W x H)

Flyvetid: Approx6-8 minutter

Ladetid: 20-30 minutter

Batteri: Genopladeligt 3,7 V 80mAh Lithium Batteri

Fjernbetjening Afstand: Ca 5-8 meter

Egnet for: Alder 4+

USB-Opladning

Auto Start induktion

Pakke Indhold:

1X Flyvende legetøj

1X USB opladning kabel

1.INFRARØD INDUKTION FØRER: Når du tænder på kontakten, vil det automatisk begynder at flyve i 2 eller 3 sekunder.Det tager ud og går som det passer den, der svæver rundt, indtil det opdager, at en fast genstand, så viser det sig og går et andet sted hen.Du kan sætte din hånd under den flyvende bold, når det falder i en vis højde,så vil det gå op igen.Det er sådan en cool og sjovt legetøj!

2.MULTI-FARVEDE LYS: flyvende bold har flotte farver, lys er virkelig lyse og spin som toy fluer.De multi-farvede lys kommer på når den er tændt på bolden.Du kan få disco fever på de sjoveste måder.

3.INGEN BATTERIER: flyvende bold har en god batteri levetid, så børnene kan spille god mængde af tid, cirka 8-10 minutter.Du behøver kun at oplade det på et USB-stik i 20-30 minutter, tænd det, og lad det gå.

4.Lav VÆGT: fører bolden er på størrelse med en golf bold, let at flyve med enkel betjening.Det brugen af miljøvenlige ikke-giftige materialer, ejer modstand til at falde, vingerne er ikke let at bryde eller til let at blive deformeret.Meget nem at rengøre!

5.FEDESTE HELIKOPTER BALL: Du kan bruge din hånd til at styre det op og ned.flyvende bold er meget robust og kan modstå dae, når den falder.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.copenhagensoulband.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, www.copenhagensoulband.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

Tags: drone launch pad, carbon drone ramme, uk65, køkken plasma -, quadcopt, E99, eachine e88 drone, drone mini, drone strobe, kamera helikopter flyve.

Mærke Orsda
Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kamera Integration Kamera Medfølger Ikke
Kameraets Funktioner Andre
Sensor størrelse INGEN

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer