Del
Aikooki Lil.peep Hættetrøjer Mænd Kvinder Harajuku Hoodie Hip Hop Toppe Sweatshirt Lil Peep 3D Hoodies for Herre Mode Sweatshirt Pullover
Pris
kr70.09 -28 %
kr97.35
Status På lager

Velkommen Drop Shipping Og Engros!

Tak for at købe gaver i vores butik.Vær sikker på at inkludere dit fulde navn, adresse, så du kan modtage pakken med succes.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os!vi vil svare inden for 24 timer.

Varm prompt: 1).Det er unisex style,både mænd og kvinder kan bære det!! 2).Måle dit faktiske Hættetrøjer Længde, Bryst, Skulder,...osv, sammenligne med vores størrelse tabel. 3).Vælg venligst det produkt størrelse i henhold til "Højde og Vægt Crosstab". 4).Bemærk, at 1-3cm adskiller sig på grund af manuel måling. 5).På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak! !

Produkt Navn: 3D-Hættetrøjer & Sweatshirt

Stil: Afslappet, Fashion

1. Leveringstid : Før vi kan sende din ordre, vi er nødt til at forberede dine produkter, skal du gøre strenge kvalitetskontrol test og pakkes omhyggeligt elementer.Den tid, det tager at forberede dine varer til forsendelse er separat fra den leveringstid, men gør ikke bekymre dig, vil tiden ikke være lang.Tak for din forståelse!

Tags: raisevern rick morty, ant social club-hættetrøje, lil peep, nirvana, charli damelio merch, cannibal corpse t-shirt, tupac, suicideboy, haruki murakami, hættetrøjer mænd hoodie.

Mærke aikooki
Item lil peep pullover
Stil Casual
Mønster Type 3D
Lukning Type INGEN
Køn Mænd Kvinder Unisex
Krave Hætteklædte
Ærme Stil Almindelig
Produktet stil Print Hætteklædte
Hætteklædte Ja
Aftagelig Del INGEN
For sæsonen Forår,Efterår,Vinter
Produkt navn 3D langærmet Sweatshirt Trøjer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Længde(cm) Fuld
Type Almindelig
Tykkelse STANDARD
Stof Funktioner Åndbar ; Tryg ; Naturlig ; Blød
Materiale Polyester
Udskriv Lil Peep 3D-Hættetrøjer
Tøj Længde Almindelig
Model-Nummer Lil Peep Hættetrøjer
for mennesker Kvinder/Mænd/Drenge/Piger

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer