Del
XUNZHE 20pcs diameter er 9 mm Runde nitter Bagage Læder metal Craft Fast Skrue, Søm Nitte Bælte/rem Nitter i Kobber og sølv
Pris
kr27.74 -5 %
kr29.20
Status På lager

XUNZHE 20pcs diameter er 9 mm Runde nitter Bagage Læder metal Craft Fast Skrue, Søm Nitte Bælte/rem Nitter i Kobber og sølv Betale Der er mange betalingsmetoder til rådighed på www.copenhagensoulband.dk som Alipay, kreditkort og så videre.Du kan vælge en metode, der er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og der vil ikke blive udstedt til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.Om shipping 1.Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter betaling af det fulde beløb er modtaget.Vi leverer til hele verden med fladskærms speed Air China Post, Hong Kong Air mail.Denne internationale orden kan tage lang tid at nå frem, og normalt sending til hele verden bruges til at tage 15-40 hverdage. (afhængigt af told-og tidspunkter, ligesom Jul mail forsinkelser, osv.).Vi kan også give hurtig levering via EMS, UPS, DHL, Fedex.Omkostningerne er højere end post-standard.Hvis du ønsker at sende Hurtigt, Kvalitet, Logistik, bedes du kontakte os. 2. Ordrer behandling straks efter betaling kontrol. 3. Vi har lige sendt til den adresse for at bekræfte.Din adresse skal være FALSK med dig leveringsadresse. 4. Den visuelle repræsentation er ikke selve elementet, og kun for dig reference. 5. SERVICE transittider er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage.Leveringstider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse i løbet af denne periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af den mængde og tid for forskellige, vi vil vælge, at sende dine varer fra vores lager første tilbud, hurtig levering. 8. Sælgeren er ikke ansvarlig for importafgifter, som køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak, Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give os 5 stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerne, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan på tilfredsstillende vis adresse bange for dig.Det er umuligt at løse problemet, hvis vi ikke kender dem!

Tags: dekorative nitter diy, metal nitter strass, 4mm læder, metal nitte, nitte bælte, Nitte, læder skrue, bred nitte skrue, skrue medrivende, punch nitte.

Bruger Tasker bælte tøj
brug 5 læder-nitter
brug 2 nitter til mode
Størrelse 9mm
Skaft Længde 6mm
Nitte Type Open-End
farve Kobber
Technics Plating
bruger 1 Nitter
Navn Runde nitter
Funktion Skrue Søm Nitte
Hoved Diameter 9mm
Skaft Diameter 3mm
brug 4 nitter 6 mm
brug 3 nitte messing, læder
Materiale ren messing
Model-Nummer nitte bælte
Produkt Type Nitter

Skriv en anmeldelse