Del
Kamera Rem PU Læder Kamera Håndled håndrem Greb Til Canon EOS 5D Mark III IV 7D 6D II 200D 100D 80D 77D 70D 60D M100 M50 M6
Pris
kr21.23 -30 %
kr30.36
Status På lager

Beskrivelser:

Ægte Kamera Hånd Greb Håndledsrem

Meget nyttigt for fotografer, som har brug for til at sænke deres kameraer fra tid til tid til at gøre andre ting

Bærer dit digitale kamera komfortabelt og sikkert

Robust konstruktion med fine sting

Smart design med bredere pad for at fordele vægten jævnt

Materiale: nylon og læder

Farve: Kaffe,Sort , Brown

Pakke inkluderet:

1 x Kamera håndrem

Skærm:

Vi foto af vores professionelle fotografer, der tager sigte på at betjene dig bedst ægte fotos.Det element, som du modtager, er den samme som billeder, men vær venlig at tillade aberration.Hvis du er interesseret i vores produkt, og ønsker at købe, placere en ordre, derefter fuldføre betaling.

Forsendelse:

1. Worldwide Shipping , for At reducere dine udgifter, hver vare vil blive sendt med tracking NR. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Returnering/Refusion:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Shipping gebyrer, der er afholdt ved returnering af varer afholdes af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit indlæg.

Feedback:

Som din feedback er virkelig vigtigt for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse problemerne.Tak for din forståelse!

Tags: olympus omd em10 mark ii, bælte kamera, de greb, taske kamera canon, canon eos m50, nikon z6, canon m50, canon eos m6, taske eos 6d, Canon 6d mark ii.

Fits01 DSLR-Kamera
Passer til Digital Kamera
Farver Kaffe/Sort / Brun
Mærke HuWANG
Brug Håndled
Størrelse 21x2.3cm

Skriv en anmeldelse