Del
Vinter, Sne Skjold Klud Anti-frost Protector Dække Anti Frost, Is, Støv For Bilens Forrude Mat Vinter Bil Universal 2020
Pris
kr145.48 -19 %
kr179.61
Status På lager

Funktioner:

1. Den PEVA plus bomuld materiale, der har karakter af god isolation fra lys, fugt og luft, robust og holdbar, høj temperatur og korrosionsbestandighed, ikke let at rive, sne, sol, anti-eksponering, UV-blokering, vandtæt og anti-freeze.

2. Tre lag vandtæt og lys afskærmning, øge effekten af kulde og varme modstand, forlænge hood til at forhindre sne og beskytte motoren mod frost.

3. De generelle formål, som er egnet for de fleste Suv ' er og biler på markedet.Natten advarsel strip kan tjene som en advarsel om natten.

4. Produktet er let, lille i størrelse, hud-venlig og blød, sammenfoldelig, let at transportere og hurtig og nem at installere.

5. Det har en bred vifte af anvendelser.Det kan bruges som et snedække om vinteren, bladene på forsiden i efteråret, forrude skygge dække i sommer, og støv og fugleklatter i foråret.

Specifikationer:

Navn: Vinter Sne Skjold

Model: ST-3951

Materiale: aluminium-folie PE komposit, nål hullede bomuld og nylon klud

Farve: sølv

Produkt størrelse: som vist

Style: bil/SUV off-road-universal

Egenskaber: universelt i alle årstider, vinter dække sne og frost; sommer, sol og varme isolering; reflekterende ear caps.

Packing Liste:

1*Vinter Sne Skjold

Tags: dækker forruden vinter, bil skjold sne, bil frost, bærbare suv dække, bil-dækning, anti sne, jb64, foldbar forrude dække, 3000w induktionskomfur, car cover til.

Item Længde 30cm
Item Bredde 20cm
Element Type Bil Dækker
Item Højde 10cm
Element Vægt 1.0kg
Oprindelse AE(Oprindelse)
Specielle Funktioner
År

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer