Del
MBR KRAFT Kvindelige Klassiske Ægte Koskind læder Kvinder sne støvler, mid læggen Støvler Varm vinter for kvinder i stor størrelse Vin rød boot
Pris
kr159.77 -66 %
kr484.13
Status På lager

Service Beskrivelse

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 - måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Størrelse eller Pasform Spørgsmål:

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch:

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Om Pakning

Om pakning:

Normalt gang vi sender varer uden kasse, fordi kassen er for tung, shipping cost er dyrt, og Vi forsøger vores bedste for at reducere shipping omkostninger for vores kunder, vi sender varer med bubble tasker, det er lettere og sikkert for varer, er det måske lille fold på forsendelse vej, men det er ikke kvalitet problemer, prøv at forstå det.

Men hvis du ønsker at der ikke er nogen folder om forsendelse vej, jeg anbefaler at du vælger et ekstra hård kasse, bedes du kontakte os først, vil vi svare dig, hvordan du gør.og der er 2 tilfælde, er du nødt til at vide:

1) det første tilfælde:

hvis pakken total vægt på under 2 kg, anbefaler vi, at du betale 9$ som pakning forsendelse omkostninger,vil vi sende det med air mail;

2) det andet tilfælde:

Hvis pakken over 2 kg, kan vi ikke sende det med air mail, vi foreslår, at du vælger hurtig levering (DHL/FedEx/UPS/TNT,osv..), prisen er meget højere end luft mail; normalt tid, de koster mere end 30USD/pakke, i skal vide dette tilfælde.

Når du har betalt kassen forsendelse omkostninger, vil vi sende en kasse til dig (max er gratis), MEN vi garanterer ikke, at feltet er så god som ny, fordi boks, kan blive klemt i transit.prøv at forstå det.

Tags: blod rød støvler, red w støvler, alder lange støvler, farve sne støvler kvinder, mijia smart sonic, beige støvler buer, boot ugg, støvler rør kvindelige, støvler ugg jauna, hot pink boot.

Øvre-Ægte Læder Type Ko Læder
Mærke MBR KRAFT
Indersål Materiale plys
Med Platforme Ja
Hæl Type Flad med
Aksel-Ægte Læder Type Ko Læder
Mønster Type Solid
Navn På Afdeling Voksen
Tå Form Rund Tå
Øvre Materiale Ægte Læder
Platform Højde 0-3cm
Boot Type Sne Støvler
Ydersål Materiale EVA
Boot Højde Mid-Kalv
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mode Element Platform
Element Type Støvler
Lukning Type Slip-On
Model-Nummer MX0035
Aksel Materiale Ægte Læder
Hæl Højde Lav (1cm-3cm)
is_handmade Ja
Lining Materiale plys
Sæson Vinter

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer